След като си направите регистрация и депозит в някой сайт за спортни залози, той ще ви приветства за добре дошли с безплатен залог или с бонус върху депозита. Всяки един от сайтовете за футболни залози, които намирате в сайта ни, дава на новите си играчи някакъв вид бонус. Букмейкърите обаче не са глупави и имат правила за превъртане на бонуса. Тоест, те не позволяват изтеглянето на бонус парите преди да сте изпълнили тези изисквания. Ако тях ги нямаше, много хора щяха да си правят регистрация и депозит само заради бонуса и след това да го изтеглят моментално и да не се върнат никога повече в сайта Това важи особенно за сайтовете с спортни залози бонус без депозит. Това принуждава букитата да не позволяват моменталното изтегляне на бонус средствата, а изискват преди това да поставите залози за определена сума, която в почти всички случаи е равна на няколко пъти по получения бонус. Има обаче една техника, която ви дава шанса да направите от получения бонус сигурна печалба без никакъв риск. Тази техника взаимства идеи от арбитражните залози, за които сме ви разказали в друга наша статия.

 

Най-известният бонус за нови клиенти към този момент е този на Bet365, който е в размер равен на депозита до максимум 100 лв. Букмейкърът е поставил като условие за изчистване на бонуса да бъдат направени online залози в bet365 на стойност три пъти бонуса плюс депозита, като се зачитат само залозите с коефициент 1.50 или по-висок. Другите букмейкъри също предоставят оферти за новите си играчи, но като че ли този е най-изгодният в момента в онлайн залозите в България.

 

Нека сега да се насочим към основния въпрос – как можем едновременно да изпълним условията за превъртане на бонуса и в същото време да достигнем до сигурна печалба?

 

Да предположим, че сте получили 100% бонус до 100 лв от Bet365. Ако сте депозирали 100 лв., вие сте получили по сметката си допълнителни 100 лв. и сега банката ви е в общ размер от 200 лв.

 

Преди да можете да направите теглене, трябва да заложите депозита + бонуса (общо 200 лв.) три пъти на минимален коефициент от 1.50.

 

Това, което трябва да направите, е да поставите два отделни залога в два букмейкъра (единият от които е Bet365) за едно събитие на двата възможни изхода (за целите на системата, трябва да намерите пазар само с два възможни изхода – залози като тези за победител във футболен двубой, където има три възможни изхода, не стават).

 

Добре е залогът, който ще поставите в букмейкъра, в който е бонуса, в случая Bet365, да бъде на отбора с по-висок коефициент. Така имате голям шанс да превърнете бонуса в сигурен залог още с първото си действие. Като, разбира се, коефициентът трябва да е поне 1.50 заради изискването на букмейкъра.

 

Да речем, че сте открили интересен двубой от НХЛ между Бостън Бруинс и Ню Йорк Рейнджърс при следните коефициенти:

 

  • Bet365 – Бостън Бруинс 3.00
  • Efbet – Ню Йорк Рейнджърс 1.50

 

Сега трябва да поставите залози с такива размери, че във всеки случай евентуалната печалба от единия букмейкър да може да покрие загубата в другия букмейкър. В този случай, трябва да поставим 200 лв. залог за Бостън Бруинс в Bet365 и 400 лв. залог в Efbet за Ню Йорк Рейнджърс. Ако коефициентите бяха равни – по 2.00 – и залозите трябваше да са равни.

 

Какво следва след това?

 

Сценарий 1

 

Около 67% вероятност – Ню Йорк Рейнджърс печели играта и имате нетна печалба от 200 лв. в Efbet, като в същото време сте загубили 200 лв. в Bet365. По този начин, вие на практика вече сте изчистили бонуса си, като своеобразно сте го прехвърлили в другия букмейкър.

 

Сценарий 2

 

Около 33% вероятност – Бостън Бруинс печели играта. Загубили сте 400 лв. в Efbet и в същото време сте спечелили 400 лв. в Bet365. Това е малко по-лошият вариант, защото все още бонусът не е напълно изчистен. Все пак вече ви остават само залози на стойност два пъти депозита + бонуса до изчистването на бонуса.

 

Ако приемем, че се е случил вторият сценарий, насочвате се към някой друг мач – да кажем, двубоят от НБА между Лос Анджелис Лейкърс и Чикаго Булс, за който коефициентите са:

 

  • Bet365 – Лос Анджелис Лейкърс 1.50
  • Efbet – Чикаго Булс 3.00

 

(За да сте сигурни, че това ще са последните залози преди изчистването, този път поставяте в Bet365 залога с по-ниския коефициент и съответно по-голямата сума)

 

Всичко, което трябва да направите, е да поставите залог за 400 лв. в Bet365 за победа на Лейкърс и обратен залог с 200 лв. за успех на Чикаго Булс.

 

Отново имаме два потенциални сценария:

 

Сценарий 1

 

Около 67% вероятност – Лос Анджелис Лейкърс печелят мача. Вие печелите 200 лв. в Bet365 и губите 200 лв. в Efbet. Вече сте покрили напълно изискването за превъртане на бонуса и можете да изтеглите парите си от Bet365, ако желаете.

 

Сценарий 2

 

Около 33% вероятност – Чикаго Булс печелят мача. Загубили сте 400 лв. в Унибет и в същото време сте спечелили 400 лв. в Efbet. Отново, ефективно сте прехвърлили бонуса си в другия букмейкър и там можете да правите с него каквото си искате.

 

Допълнителни съвети

 

Хубаво е да намерите някой арбитражен сайт, който да открива пазари, при които има разлики между коефициентите в двата букмейкъра, така че залогът и в двата да не носи загуба, а поне да е на нулата, както е в нашия пример, или защо не и да е на плюс, когато дори ще увеличите бонуса си. Разбира се, ако не успеете да намерите такъв пазар не е фатално – отново ще успеете да изчистите бонуса си, но ще загубите минимална порция от него.

 

Можете да използвате като втори букмейкър и някоя борса за залози, където имате възможност да поставяте “Срещу залози“.

 

Този трик е използван от десетилетия от играчите и дава отлични резултати. На практика, риск в него не съществува. Единственият риск е свързан с човешката грешка – например, да объркате нещо при поставянето на залозите. Но ако бъдете внимателни, ще успеете да изчистите бонуса си без никакви проблеми с подходящите спортни залози и стратегии!

bet365 affiliates