Ако смятате, че вълнението от футболните игри е толкова голямо, колкото е голям и броят на головете, тогава със сигурност ще ви хареса идеята за залозите на пазара “И двата отбора да отбележат гол“. Този залог е изключително популярен сред букмейкърите и се предлага навсякъде Този залог е по популярен от Първо полувреме Краен резултат и прогнози 1 2 2 1.

 

Името на този пазар е достатъчно красноречиво за правилата му. Ако поставите залог “Да“, той ще е печеливш, ако и двата тима вкарат поне по едно попадение в рамките на срещата. Не е нужно да се предсказва победителя или общия брой на головете – достатъчно е само и двата тима да се разпишат в противниковата врата.

 

Фактът, че този вид залог е толкова лесен за удвояване, кара много хора да стигат до заключението, че всеки един мач става за такъв залог. Затова и много от играчите избират мачове на случаен принцип за него и се надяват да имат късмет и да спечелят. Очевидно, много по-добър подход е да направите проучване на двубоя.

 

Първото нещо, което трябва да вземете предвид, е формата и силата на атакуващите футболисти на двата тима. Отборите, които имат качествени нападатели и треньори, обичащи атакуващия футбол, е много по-вероятно да създадат голови възможности и да ги реализират.

Обърнете внимание на футболната статистика на корнери и кои отбори правят най много корнери.

 

Въпреки че нападателите са много важни, когато става въпрос за залози на “И двата отбора да отбележат гол“, няма по-важен футболист от вратаря. Когато основният вратар на един отбор е контузен, шансът този отбор да допусне гол нараства значително.

 

Директните срещи между двата отбора също трябва да бъдат вземани предвид, но все пак не трябва да се залага всичко на тях, особено ако последните мачове помежду им датират от преди няколко години. Всичко в днешния футбол се променя страшно бързо и в повечето случаи няма нищо общо между един отбор преди пет години и същия отбор днес.

 

Доста по-сериозно внимание трябва да обърнете на последните мачове на двата отбора. Ако и двата тима имат над средния брой отбелязани попадения в последните си мачове, то е много вероятно и в предстоящия си двубой да отбележат попадение. Разбира се, обърнете внимание и срещу какви противници са се изправяли – все пак едно е да вкараш на Леванте и съвсем друго на Барселона, нали. Погледнете и статистиката за броя на мачовете, в които са допуснали гол или голове в последните кръгове.

 

Има няколко типа двубои, на които трябва да избягвате да поставяте залози за “И двата отбора да отбележат гол“:

 

  • Когато залогът на двубоя е изключително голям и се очаква двата тима да играят по-предпазливо.
  • И обратния случай – когато мачът няма никакво значение за единия или за двата отбора. В такива мачове, някои отбори излизат с идеята да зарадват публиката с голове, но има и отбори, които просто спират да играят. Направете анализ от кой тип отбори са тези, на които ще залагате. В общия случай, много по-вероятно е един неиграещ за нищо отбор да търси голове пред собствена публика, отколкото като гост.
  • Когато и двата отбора се славят със силна защита и с не толкова силно нападение.
bet365 affiliates