Бързи слот турнири с награден фонд 480 000 лв. през март в WINBET

Бързи Слот Турнири EGT Digital ще се проведат през март в онлайн казино WINBET. Регистрираните играчи могат да се борят за награди на стойност 480 000 лева, като всеки ден ще има печеливши.

В периода 01.03.2024 г. – 31.03.2024 г., активните клиенти на бетинг сайта winbet.bg ще имат възможността да участват в Бързи Слот Турнири. Всеки ден през месец март в определени часови интервали и на всеки кръгъл час потребителите могат да печелят, докато правят залози на игрите на EGT Digital.

В дните от четвъртък до вторник, Бързите Слот Турнири ще бъдат активни в 8 часови диапазона, като започват от 10:00 ч. и приключват с последен турнир в 17:00 ч. 3. Всяка сряда, Бързите Слот Турнири ще бъдат активни в 6 часови диапазона, като стартират от 10:00 ч. и последният турнир завършва в 15:30 ч.

С вашите залози на участващите игри в промоцията, вие трупате точки и намирате място в класиране, където най-предно позиционираните потребители печелят награди. Условието за участие е залог от поне 0.20 лв. на избраните ротативки.

В дните от четвъртък до вторник ще бъдат раздавани 16 000 лв., а всяка сряда WINBET изплаща 12 000 лв. под формата на кеш награди.

След спечелване на награда от промоцията, кеш сумата ще бъде добавена директно в „Изтегляеми“ в акаунта на клиента, като не е поставено изискване за разиграване или направата на успешен депозит.

Оцени това post
0 0 votes
Article Rating
Оценете това ръководство:
Оцени това post
Абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments