Бонус 20% кешбек до 1000 лв. с WINBET 500х Roulette

WINBET предлага нова атрактивна оферта за своите клиенти в онлайн казиното и по точно за клиентите, които играят рулетка на живо. До края на януари, всички играчи на сайта winbet.bg, които се забавляват с WINBET 500х Roulette, могат да се възползват от промоцията за възстановяване на част от загубите си. Този вид рулетка е единственият с множител на български език в онлайн хазартните сайтове.

Участниците в промоцията могат да получат 20% кешбек до 1000 лв. за разликата между поставените залози и реализираните печалби по време на игра. Важно е да се отбележи, че само активните клиенти, които са направили залози със собствени средства, могат да участват в промоцията. Залози, направени с бонус пари, не се вземат предвид.

Стойността на възвърнатата като кешбек сума се добавя в профила на клиента като безплатен залог. Добрата новина е, че за да се вземе бонуса, не е необходимо да се прави нов депозит. Максималната кешбек сума е 1000 лв., а минималната – 10 лв. Кешбек сумите ще бъдат изчислени и ще се заредят в профилите на играчите до 24 часа след приключване на промоцията. Офертат приключва в последния ден на месец януари.

Важно е да се помни, че участието в хазартни игри и спортни залози трябва да бъде предимно за забавление, като се има предвид риска от хазартна зависимост. WINBET предоставя информация за отговорно хазарт и превенция от рискове на nra.bg и winbet.bg.

Оцени това post
5 1 vote
Article Rating
Sending
User Review
0 (0 votes)
Оценете това ръководство:
Оцени това post
Абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments