MYSTERY SCRATCH – до 200 лв. кеш бонуси в WINBET през април

WINBET изненада своите играчи с нова промоция през април – MYSTERY SCRATCH. Активните клиенти в бетинг сайта winbet.bg ги очакват по всяко едно време кеш изненади. Общият награден фонд на промоцията е 500 000 лева.

Всеки потребител може да участва много лесно в промоцията. Трябва да се правят залози с реални пари в секцията Казино на WINBET, като изненадата ви очаква на случаен принцип. Наградите от MYSTERY SCRATCH са кеш суми от 5.00 до 200.00 лв.

Промоцията е активна от четвъртък до вторник от 10:00 до 18:00 ч., а всяка сряда ще е налична от 10:00 до 16:00 ч. Всеки един залог с реални пари в Уинбет България може да ви донесе от тези нови изненади. И дори няма ограничение колко награди може да се спечелят.

По време на играта ви в сайта ще се появи Mystery Scratch карта. Изтривате я и ще разберете наградата. След това е нужно да посетите раздел „Моите оферти“ в сметката си. Приемате бонуса и той е кредитиран в игралния акаунт. Спечелената сума не трябва да се разиграва.

MYSTERY SCRATCH е атрактивна нова оферта за играчите в WINBET. Има шанс за награди във всеки един момент по време на промоцията. Бонус MYSTERY SCRATCH е наличен в часовия диапазон 10:00 ч, – 18:00 ч.. В сряда кеш скреч карти за изтриване са налични от 10:00 ч. до 16:00 ч.

Оцени това post
0 0 votes
Article Rating
Оценете това ръководство:
Оцени това post
Абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments