Winbet Бонус Парк с Ежедневни Награди до 10 000 лв

winbet-бонус-парк

Три специални бонус предложения до 10 000 лв. очакват всеки регистриран клиент на winbet.bg. Ако и вие искате да сте сред късметлиите, сдобили се с бонуси и предметни награди, завъртете колелото в Бонус Парка! Промоцията стартира на 31 май и ще продължи до 31 юли. В този период играчите могат да въртят бонус колелото един път за 24 часа, но само от 00:30 ч. в същия ден до същия час на другия ден.

Когато бонус колелото е завъртяно, играчът получава три оферти. От тях може да се избере само една. Бъдете внимателни с избора си, тъй като нямате право да го промените.

В секцията „Към моите оферти“ ще бъдете пренасочени към всичките предложения, които можете да разгледате в личния си профил. Нека да видим какви награди предлага колелото на Бонус парк:

Кеш бонус, безплатен залог за Live Казино или Спорт, безплатни игри или уникален подарък от Христо Стоичков под формата на изненада. Ако изберете подаръка от футболната ни легенда, свържете се с отдела за връзка с клиенти, за да получите повече информация.

Открийте правилата и условията на промоцията на www.winbet.bg. На 31.07 можете да завъртите колелото за последен път. Желаем ви много настроение, стотици награди и безкрайно добро настроение!

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Оцени това post
0 0 votes
Article Rating
Оценете това ръководство:
Оцени това post
Абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments