Winbet Bonus Room дава възможност за много бонус награди

Winbet Bonus Room превзема сайта на winbet.bg от месец април. Кеш бонуси, Free Spins, Free Bets и подарък-изненада от легендата на българския футбол Христо Стоичков са сред възможните награди, които регистрираните играчи могат да спечелят всеки ден.

За да се класирате за някоя от офертите, просто трябва да се логнете в своя акаунт и да се насочите към специалния Winbet Bonus Room. Там ще видите бутон “Виж награди“ – така започва разбъркването и подреждането на офертите, които ще участват в основната игра.

На случаен принцип офертите се разбъркват преди старта на играта. Чрез бутон “Играй“ се пуска топчето и играта започва, като продължава няколко секунди. Топчето пада в един от секторите с 3 оферти, като всеки клиент може да избере един от бонусите, които са му се паднали.

Потребителят цъка на бутончето „Към моите оферти“, като така се активира промоцията. Веднага излизат трите награди и се избира една от тях. Автоматично другите две оферти отпадат и вече не са налични за потребителя.

Възможни награди:

  • Кеш бонус (с или без направата на депозит)
  • Безплатен залог (FreeBet) за секциите Live Казино или Спорт (с или без депозит)
  • Безплатни игри (Free Spins) (с или без депозит)
  • Специален подарък-изненада от Христо Стоичков

Легендата Христо Стоичков може да зарадва всеки клиент на WINBET в новата промоционална оферта. Потребителят, желаещ да получи тази награда, трябва да осъществи контакт с отдел Връзка с клиенти на WINBET за допълнителна информация.

Оцени това post
0 0 votes
Article Rating
Оценете това ръководство:
Оцени това post
Абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments