Winbet Бонус Рулетка На Живо с Безплатни Завъртания

Winbet Live Рулетка

От 11.05 до 29.06.2023 г., всеки четвъртък в часовете от 00:00 ч. до 23:59 ч., потребителите, които са активни на winbet.bg могат да се включат в промоцията, поставяйки залог в раздела Казино на живо на Live Roulette – Bulgarian. Печалбите ще бъдат под формата на безплатни игри от EGT Digital и Amusnet Interactivе в клиентския ви профил в срок до 12 часа, след като е приключил края на деня.

Само в този период всички участници ще събират точки за съответните класирания, изчислени по специален начин. Вашата печалба се разделя на залога, който ще бъде умножен по крайната и чиста печалба.

Играчите придобиват позиции в класирането на база спечелените точки. Съответно, спечелените безплатни игри също се определят от позицията на клиента в различните класирания, които са налични в сайта на WINBET по следния начин:

11.05 – Безплатни игри на Amusnet Interactive; 18.05 – Безплатни игри на EGT Digital; 25.05 – Безплатни игри на Amusnet Interactive; 01.06 – Безплатни игри на EGT Digital; 08.06 – Безплатни игри на Amusnet Interactive; 15.06 – Безплатни игри на EGT Digital; 22.06 – Безплатни игри на Amusnet Interactive; 29.06 – Безплатни игри на EGT Digital.

Ако има играчи с равни точки на една позиция, те ще си поделят печалбата за съответното място. Например: Двама играчи са получили еднакви точки и са класирани на пето място. Тогава те си поделят спечелените 100 игри, т. е всеки от тях се сдобива с 50 игри.

Безрискови залози автоматично не влизат в дефиницията за квалифициращ залог. Подобни залози са такива, поставени на червено и черно на рулетка или залози, направени на повече от 66% от всички числа на рулетката.

Хазартните игри крият риск от развиване на хазартна зависимост!

Оцени това post
0 0 votes
Article Rating
Оценете това ръководство:
Оцени това post
Абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments