Winbet Hit Win с Кеш Награди за 1 000 000 лв.

Hit Win Уинбет

WINBET е готов да раздава кеш награди от месец септември до насита! Печалбите са на стойност 1 000 000 лв. кеш суми + 1 000 000 броя безплатни игри, любими на най-запалените и отдадени почитатели на хазарта. Всичко това може да бъде спечелено от всеки регистриран потребител на www.winbet.bg, който се включи в най-новата промоция, която носи името HIT WIN. Играта ще приключи на 30.11.23 г.

Правила и условия

От понеделник до петък ще се раздават 2002 награди, разпределени сред играчите в уебсайта, които са избрали казино игрите на подбраните доставчици. Печалбите се разпределят в часовете 12:00 и 13:00 часа и 18:00 и 19:00 часа. За всеки от горепосочените часови диапазони Организаторът предвижда общо по 1001 страхотни печалби, спечелени на произволен принцип. Важно условие е всеки играч да постави залога си със собствени средства, но само в упоменатия часови диапазон, валиден за настоящата игра. Направен залог от 0,20 лева може да ви донесе печалба, тъй като това е минималната сума, необходима за участие.

Всички кеш награди не са обвързани с депозит, както и с разиграване. Безплатните игри, които потребителите ще получат, ще се добавят веднага в клиентските акаунти.

През септември играта ще бъде проведена със слот-игрите на EGT Digital, през октомври вашият късмет може да донесе едно от заглавията в колекцията на Amusnet Interactive, а през последния месец от промоцията играчите ще могат да избират между селектирани игри и на двата доставчика.

Букмейкърът WINBET категорично се превръща в един от най-предпочитаните и водещи хазартни оператори в България. Благодарение на разнообразните промоции, бонуси и неустоими оферти, той успява да привлече максимален брой нови играчи ежедневно.

Хазартните дейности трябва да се извършват с повишено внимание. Дейността е предназначена за лица над 18 години и участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Оцени това post
0 0 votes
Article Rating
Sending
User Review
0 (0 votes)
Оценете това ръководство:
Оцени това post
Абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments