WINBET раздава специални подаръци за активните клиенти на 14 февруари

Месец февруари идва с атрактивни бонус изненади в сайта на онлайн казино WINBET. Активните потребители на игралния оператор ще бъдат зарадвани със специален бонус подарък на 14 февруари. Те трябва да са направили поне един депозит в периода от 01.02. до 13.02.2024 г. до 23:59 ч., а на 14-ти могат да изберат един от символите – Вино или Любов, за да спечелят награда.

Полученият бонус с неговите условия ще намерите на секция „Моите оферти“ -> „Важат правила и условия“ на конкретната оферта. Там ще се запознаете с правилата на офертата и ще видите дали е нужно да направите депозит. Иначе за участие в офертата няма значение с какъв метод заредите пари в акаунта си по време на промоцията.

Потребителите, депозирали в сайта на Winbet в първите две седмици на февруари, за да участват в тази нова промоция, също така ще имат също така възможност да завъртят колелото от Winbet Бонус Парк, както и да печелят точки за закупуване на допълнителни функционалности в Winbet Plus. Все още имате и възможност за избор на един от 4-ри символа с персонални бонус оферти.

Промоциите в игралния оператор WINBET валят една след друга в началото на 2024 г. Февруари носи и още бонус оферти, които може да разгледате в сайта на бетинг компанията.

5/5 - (1 vote)
0 0 votes
Article Rating
Sending
User Review
0 (0 votes)
Оценете това ръководство:
5/5 - (1 vote)
Абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments