Winbet Слот Турнир с EGT Digital – Награди до 50 000 лв

winbet турнир EGT digital

Само сега активните клиенти на winbet.bg могат да грабнат награди до 50 000 лв., като за целта трябва да се включат в Слот турнира на букмейкъра. В рамките на промоцията можете да поставяте залози на всички игри на EGT Digital. Турнирът приключва на 02 юли в 23:59 часа. Не забравяйте да поставяте залози единствено на горепосочените игри и то само с реални средства.

Вашите точки ще бъдат изчислени по следния начин: Залог, направен на стойност 10 лв., ще бъде равен на една точка в класирането. В случай че вашият залог бъде направен с бонус баланс, той няма да се счита за валиден за този турнир и няма да получите награди.

Всеки участник ще колекционира различен брой точки, натрупани в класирания за деня и едно генерално класиране в края на промоцията. Пълният списък на всички класирания е показан на winbet.bg. Бъдете информирани и следете класиранията си всеки ден. Организаторът ги обновява в реално време.

Вашите печалби от дневни класирания ще получите в края на всеки ден от промоцията, разпределени по определен начин. Класираните потребители ще имат достъп до печалбите си до 12 часа, след като е финализирано класирането. Когато и генералното класиране приключи, вие ще можете да получите печалбите си от него в своя профил като свободен баланс. Нямате право на разиграване.

Условията и правилата на промоцията можете да прочетете на уебсайта на WINBET. Организаторите на турнира ви пожелават късметът да бъде винаги на ваша страна!

Дейността е подходяща за лица над 18 години и участието в хазартни игри е не само забавление, а крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Оцени това post
0 0 votes
Article Rating
Оценете това ръководство:
Оцени това post
Абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments