Winbet Слот Турнир с Награден Фонд от 40 000 лв

Winbet Слот Турнир

WINBET дава старт на Слот турнир, който включва вашите любими игри на EGT Digital. Общият награден фонд на турнира е 40 000 лв. Най-активните играчи получават покана за участие от 29 май до 4 юни в 23:59 часа. Не бихте искали да пропуснете поредната чудесна възможност за лесна печалба и гарантирано удоволствие!

Вие сте регистриран играч и поставяте залози с реални суми? Това е най-важното условие за участие в бонуса! Вашите точки се изчисляват по точна формула, както следва:

Залози, чиято обща стойност възлиза на сумата от 10 лв., се равняват на една точка във всяко класиране. Например, ако залогът ви е за 10 лв., то вие получавате една точка, ако той е за 20 лв., вие ще се сдобиете с 2 точки и т.н.

Не забравяйте да поставяте квалифициращите си залози единствено на игрите от EGT Digital. В случай че поставите залога си чрез бонус баланс, той няма да бъде валиден и съответно няма да получите печалба.

Играчите, които се включат в турнира, ще колекционират точки в дневни класирания до края на промоцията.

Пример: Дневното класиране започва на 29 май в 00:00 часа и ще приключи на 29 май в 23:59 часа. Генералното класиране започва от началото на турнира до неговия край – от 29 май в полунощ до 4 юни в 23:59 часа.

Всяко едно от класиранията ще се обновява. Всички натрупани печалби ще се раздават като безплатни игри до 12 часа след края на всеки ден от турнира. Можете да ги откриете в профила си. Ако възникне равенство при резултатите, играчите с еднакви точки си поделят наградата за по-висока позиция в класирането.

Запознайте се с пълната информация за дневните и генерални класирания, както и с условията и правилата за цялата промоция на www.winbet.bg.

Правилата за безплатните игри, които играчите ще получат като награда на база дневните класирания, ще откриете, като кликнете на секция „Важат правила и условия“. Всяка печалба, натрупана от финалното класиране, ще получите под форма на свободен баланс.

Дейността е предназначена за лица над 18 години и участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Оцени това post
0 0 votes
Article Rating
Sending
User Review
0 (0 votes)
Оценете това ръководство:
Оцени това post
Абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments