Winbet Стартира Нов Турнир за Шампионска Лига с 100 000 лв.

Winbet Турнир Шампионска Лига

Вие сте сред феновете на Шампионска лига? Попаднали сте на точното място! Само сега, до 17 май WINBET дава възможността на най-активните си играчи да се включат в този актуален бонус, като направят своя залог в спортния раздел на сайта на хазартния оператор и да спечелят награди. Печалбите се получават като безплатни игри от селекцията Amusnet Interactive и EGT Digital.

Ако искате да се класирате за някоя от наградите е необходимо да поставите залог на някоя от полуфиналните срещи на ШЛ: Реал Мадрид – Ман. Сити, Милан – Интер, Интер – Милан или Ман. Сити – Реал Мадрид. За повече информация за часа и датата на двубоите посетете winbet.bg.

Напомняме, че за да бъде отчетен като квалифициращ, вашият залог е нужно да бъде единичен с минималния коефициент 1.3, задължително поставен в раздела Специални Предложения – Завишен Коефициент и раздела Екстра. Организаторът на бонуса няма да зачита множествен залог.

Минималната сума за всеки индивидуален залог трябва да бъде 20 лева.

В рамките на бонуса ще се считат само и единствено залози, които са печеливши или губещи. Ако по някаква причина прекъснете залога си, той няма да бъде зачетен. Още по-добрата новина е, че всеки играч, поставил квалифициращ залог, получава 20 безплатни игри от горепосочените провайдъри.

Минимумът за една безплатна игра се равнява на 0,10 лв. Следете акаунта си, в който ще получите своите безплатни игри, като това ще се случи в срок до 24 часа, след като всяка среща е приключила.

WINBET ви пожелава приятни мигове с мачовете на Шампионска лига и безброй спечелени награди.

Участието в хазартни игри крие рискове от зависимост.

Оцени това post
5 1 vote
Article Rating
Оценете това ръководство:
Оцени това post
Абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments