Winbet Топ 5 Турнир с 50 000 лв. Кеш Награди

Winbet Топ 5 Турнир

От 19.05 до 10.06.23 г. всички активни клиенти на winbet.bg имат шанса за участие в жребий, част от новата промоция „Топ 5“, от който можете да се сдобиете с една от общо на брой 50 награди по 1 000 лева. Как може да се случи това? Поставяйки 5 залога в спортния раздел на сайта на поне 5 от грандиозните футболни финали. Важно условие е, че минималната му стойност трябва да възлиза на 50 лв. Най-хубавата новина е, че по този начин ставате пълноправен участник в тегленето на печалби от 50 000 лева.

Какви са условията и правилата?

Когато поставите вашите залози, вие ще получите талон, гарантиращ участието ви. Припомняме, че е задължително условие да поставите залозите си на пазара „Краен резултат“.

Играчите поставят залози на следните футболни сблъсъци: ЦСКА 1948 – Лудогорец, Фиорентина – Интер Милано, Севиля – Рома, Сити – Манчестър Юнайтед, Лайпциг – Айнтрахт Франкфурт, Фиорентина – Уест Хям или Манчестър Сити – Интер Милано. Посетете уебсайта на www.winbet.bg, за да проследите деня и точния час на всеки двубой.

Важно е да запомните, че залози с Кеш-аут или такива, които впоследствие бъдат отменени, нямат право на участие в промоцията.

Минималната сума на квалифициращия залог е 50 лева. За квалифициращ залог се брой само единичен залог, а множествени залози автоматично няма да бъдат зачетени в тази промоция.

Винаги поставяйте залога си преди началото на всяка среща, за да бъдат изпълнени коректно условията. Ако осъществите залога си с бонус средства, той няма да се зачита.

Ако вие сте сред класираните играчи, поздравления! Ще натрупате талони за жребия, която ще бъде качена в YouTube от профила на хазартния оператор winbet, точно на 11.06. в 21:00 часа.

Уверяваме ви, че печелившите играчи ще се избират на случаен принцип, а всички печалби ще се добавят в профилите на клиента до 24 часа след края на изтеглянето.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само за забавление и крие рискове от развиване на хазартна зависимост. Повече информация за отговорния хазарт и превенция от рисковете може да откриете на сайтовете nra.bg и на winbet.bg.

Посочените в статията прогнози и предложения са с информативна цел и използването им за поставяне на залог е изцяло на собствен риск за потребителите.

Оцени това post
0 0 votes
Article Rating
Оценете това ръководство:
Оцени това post
Абонирай се
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments